Toolkit

Tools 2 tender

Two2tender.nl brengt focus aan in uw aanbestedingen en maakt er letterlijk ‘werk’ van! Steeds meer opdrachtgevers ontdekken ons onderscheidend vermogen op het raakvlak van techniek en aanbestedingsexpertise: ons netwerk groeit dan ook gestaag.

Een tender of aanbesteding is geen exacte wetenschap. Elk project vraagt om maatwerk.  Analyse , creativiteit en out-of-the-box denken zijn een vereiste binnen een goede aanpak. In de vorm van relatiegeschenken tonen wij graag onze creativiteit met een ‘knipoog’ naar de serieuze werkelijkheid. Wij versterken onze relaties met effectieve ’tools 2 tender’.

Onze tools zijn ware gadgets op het gebied van aanbestedingen. Onze relaties genieten de voordelen 😉

Aanbestedingsbril

Vlak voor de bouwvak gelanceerd! Eerst even tijd voor vakantie. Met een frisse blik richt u uw pijlen daarna weer op nieuwe projecten. Two2tender.nl introduceert hiervoor de aanbestedingsbril, uniek in zijn soort. De bril biedt u extra focus om de eerst volgende aanbesteding ook daadwerkelijk in nieuw werk om te zetten.

2 vliegen in één klap: de bril is natuurlijk ook hartstikke handig tijdens uw vakantie! 😉

 

Aanbestedingskaarten

Weet u al voor welke projecten u wilt gaan? Regeren is vooruit zien. Wij helpen u daarom op weg met onze aanbestedingskaarten. Deze stok van Two2tender.nl is uw ’troef’ in het aanbestedingsspel en geeft u inzicht. Zo weet u hoe de kaarten geschud zijn en hoe u het spel het beste kunt spelen. De tender winnen is binnen handbereik!

2 vliegen in één klap: óók geschikt voor een gezellige tijdsbesteding met familie en vrienden! 😉   

 

Aanbestedingspennen

Een combinatie van prijs en kwaliteit geeft veelal de doorslag. Wie komt er als winnaar uit de bus? Deze ontwikkeling van Two2tender.nl resulteerde in vlijmscherpe aanbestedingspennen. U schrijft hiermee kostendekkend én marktconform, maar bovendien is uw prijs óók scherp genoeg. Uw concurrenten hebben gegarandeerd het nakijken… want u scoort de klus!

2 vliegen in één klap: fijn schrijfmateriaal voor aantekeningen of puntentelling bij het kaarten! 😉

Innovatief maatwerk

Two2tender.nl staat niet stil en verlegt ‘de lat’ doorlopend. Steeds slimmer en steeds duurzamer. Ambities van vandaag concretiseren we in uitvoerbare praktijkoplossingen van morgen. Wij leveren het maatwerk dat elk project verdient. Hoog tijd om ook op dit aspect een effectieve tool toe te voegen. We werken eraan, suggesties daarbij zijn altijd welkom 😉

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag deel uit maken van ons netwerk? Wij horen het graag!

Two2tender.nl – úw EMVI-engineer.

'Het Plan van Aanpak is concreet en doordacht. Bovendien ook goed uitvoerbaar. Top!'

Wat onze klanten zeggen

'Twee tenders gewonnen op kwaliteit. Daar zijn wij zeer content mee.'

Wat onze klanten zeggen

'Voorbereid, proactief en met kennis van zaken aan tafel. Dat is gewoon al heel prettig.'

Wat onze klanten zeggen