Contact

We horen graag van u!

Wilt u samenwerken met Two2tender.nl? Of eens vrijblijvend met elkaar in gesprek? Neem gerust contact op voor een afspraak.

Inschrijver

Technisch gezien bent ú de expert in uw vakgebied. Een succesvolle aanbesteding vereist echter andere expertise dan het daadwerkelijk klaren van de klus. 

Two2tender.nl stelt uw vizier scherp en verhoogt de kwaliteit van uw inschrijving. Ons specialisme ligt bij mkb-bedrijven in de infra- & gww-sector. Ook voor uw bedrijf zijn wij een betrouwbaar partner: altijd gericht op het winnen van de tender!

Aanbesteder

Succesvol aanbesteden valt of staat met de uitvraag. Een concrete uitvraag leidt tot duidelijke inschrijvingen. Dat klinkt makkelijker dan het is.

Met Two2tender.nl kijkt u al tijdens uw ontwerpvoorbereiding door de bril van een inschrijver. Wij stroomlijnen risico's, wensen én budgetten. Zo selecteert u de juiste contractpartner, geknipt voor uw unieke opdracht!

Onze missie

Two2tender.nl wil opdrachtnemers én opdrachtgevers versterken met inschrijvingen op maat en concrete aanbestedingen. 

Als EMVI-engineer kennen wij zowel de praktische als de strategische aspecten van het aanbestedingsspel. Met Two2tender.nl bent u verzekerd van een duidelijke focus voor ieder project. Alles voor het beste eindresultaat! 

'Het Plan van Aanpak is concreet en doordacht. Bovendien ook goed uitvoerbaar. Top!'

Wat onze klanten zeggen

'Twee tenders gewonnen op kwaliteit. Daar zijn wij zeer content mee.'

Wat onze klanten zeggen

'Voorbereid, proactief en met kennis van zaken aan tafel. Dat is gewoon al heel prettig.'

Wat onze klanten zeggen